1. Hjem
  2. Fadder
  3. Bilder og spørsmål fra Pokot i Kenya.

Bilder og spørsmål fra Pokot i Kenya.

Vi fikk mange gode bilder fra folket i Pokot fra en leder ved en skole for jenter i Propoi, James. James skriver om en svært krevende situasjon for folket i Pokot. Det er tørke, og mange mangler mat å spise.  Kirken i Pokot spør ofte og mye NSP Aid om hjelp, de som jobbet i Pokot før har tregt seg tilbake. SIK på Island fortsetter å støtte kirken s mye de kan.  Kirken får vite far de som jobber i området før, at de skal klare seg selv nå. Det er krevende, når mange mangler inntekter, og tørke og hunger preger folket.

Vi NSP Aid forsøker å hjelpe, så godt vi kan. Vi forsøker å hjelpe unge slik de kan få utdannelse. kr 450 pr mnd trenger vi for å gi skoleplass for 1 ungdom på internatskole. På skolen får de i tillegg til undervisning mat og overnatting.

Vil du hjelpe med dette kan du gå til www.nsp-aid.com og klikke på linken på 1. side og opprette en giver avtale med NSP Aid. Vil du støtte en elev i Pokot, klikker du på elev i Pokot og signerer med bank ide.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter