1. Hjem
  2. Arrangementer
  3. Bli med til Pokot i Kenya i november

Bli med til Pokot i Kenya i november

TUR TIL KENYA – Pokot 1. – 12.november 2023 

Det er NSP Aid som inviterer til en ny stor tur til et flott land, Kenya. Reiseleder er Kenya misjonær Erling Lundeby.  Dette bør bli ent opp tur med en god og trygg reiseleder. 

Vi besøker områder han har arbeidet som misjonær i Pokot, 2 dager safari I Masai Mara og arbeidet i slummene i Nairobi NSP Aid er med på og den nye barnelandsbyen i Kiserian, utenfor Nairobi. Malaika Villagales. 

Vi må være sikre på at det blir tur, vi trenger å fylle opp 3 biler først. Det vil si minst 15 personer. 

Når du har fått bekreftet plass kan du kjøpe flybillett. 

Alle kjøper sine flybilletter selv. vi kan anbefale å kontakte Plussreiser på telefon 70179000 eller mail: post@plussreiser.no  Eller Bennett reisebyrå telefon 37257320. Eller så velger du et annet reisebyrå alt etter hva du foretrekker. Noen kjøper rett på nettet også. Det er mange aktuelle flyselskaper som flyr til Nairobi. 

NB alle må være i Nairobi innen tirsdag 31.10. Tid på dagen velger du selv. Du vil bli hentet på flyplassen. Meld fra tidspunkt flyet lander. 

Vi ordner med alt av reise og overnatting osv i Kenya.  Der det ikke er nevnt er overnatting ink frokost. 

Turopplegget blir mest trolig slik: 

Tirsdag 31.10 Alle møter i Nairobi og blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet vi skal bo på. 

Onsdag 1. november.  Vi kjører fra hotellet etter frokost. Vi kjører til Nakuru området og overnatter.   

Torsdag 2.november Vi kjører etter frokost fra Nakuru til Pokot. Da passerer vi mange nydelige områder med flott natur. Vi passer Ekvator, Eldoret, Kitale og kommer til Kapenguria. Vi skal bo i misjonærboligene som ligger på tomta til bibelskolen i Kapenguria. Våre venner i Pokot vil også sørge for mat til oss når vi er på besøk i Pokot. 

Fredag 3.november. Dere skal få oppleve et folk og natur som er helt unik. Program for dagene i Pokto kommer senere. Dette vil vi etter opp i samarbeid med kirken. 

Lørdag 4.november Pokot dager 

Søndag 5.november. Pokot dager, jeg håper det er mulig å legge inn et besøk i et område som dere får møte vekkelsesfolket i Pokot. Dette er siste dagen i Pokot. 

Mandag 6.november. Vi kjører fra Pokot til Nakuro området og overnatter. 

Tirsdag 7.november. Vi kjører fra Nakuro mot Narok, det er 122 km og fortsetter fra Narok inn i Masai Mara. Vi spiser lunsj på logden vi skal bo på. Vi kjører safari på vei til logden og etter lunsj fra ca kl.16 til 18 er det kvelds safari i parken. Alle måltider på logden. 

Onsdag 8.november. Hel dag safari i Masai Mara 

Torsdag 9.november. Vi kjører fra Masai Mara etter frokost til vårt hotell i Nairobi.  

Fredag 10.november. Vi besøker Malaika Villages i Kiserian. 

Lørdag 11.november. Vi besøker noe arbeidet NSP Aid er med på i slummene i Nairobi 

Søndag 12.november. Et besøk i en kirke i slummen hører med, ca mellom kl.10,30-13 hører med.  Lunsj etterpå på et av kjøpesentrene i området. 

Vi har hotellrommet hele dagen til vi reiser hjem denne kvelden til Norge. 

Om du ønsker det, er det mulig å utvide turen med noen dager til, for den som vil besøke farmen NSP Aid har bygd opp i Kiboko, mandag 13.11 kan vi arrangere en tur til Kiboko. Da kan du reise tilbake til Nairobi og hjem etterpå. Du trenger 1 dag på den turen. Vi kan arrangere noen som reiser sammen med deg.

En annen mulighet er å reise til kysten, sør for Mombasa. Erling skal til kysten noen dager. Da kan du bo på et av de mange hotellene på kysten og legge inn et besøk på Faraja Childrens Home. Vi får se hva dere ønsker.

Vi kommer tilbake med mer informasjon til deg som melder deg på denne turen, vi tror skal bli en stor opplevelse sammen med Erling Lundeby, han er svært godt kjent i Kenya og spesielt Pokot.

Vi har noen givere som har startet å støtte arbeidet til den Lutherske kirken i Pokot, penger som går til å hjelpe unge å gå på vgs, noe til mat og noe støtte til bibelskolen.

 

Vi kommer tilbake med mer informasjon til deg som melder deg på denne turen, vi tror skal bli en stor opplevelse sammen med Erling Lundeby, han er svært godt kjent i Kenya og spesielt Pokot. 

Vi har noen givere som har startet å støtte arbeidet til den Lutherske kirken i  Pokot, penger som går til å hjelpe unge å gå på vgs, noe til mat og noe støtte til bibelskolen. 

Hilsen 

Gunnar Hamnøy 

Du kan sende en mail til Gunnar Hamnøy: gunnar.hamnoy@nsp-aid.com eller ringe 90865844 

Eller Erling Lundeby  erling.lundeby@gmail.com 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter