1. Hjem
  2. Historier
  3. Oppdaterte kunnskapen sin på kysten av Kenya

Oppdaterte kunnskapen sin på kysten av Kenya

Her er januarnytt fra Faraja Children Home på kysten av Kenya. Her mottar mange barn støtte til livsopphold.

På Faraja Children’s Project hadde vi gleden av å få besøk fra Mavuno Church, som kom for å tilbringe tid med barna. De brakte også med seg eksperter fra ulike felt som bidro til å styrke kapasiteten til vårt personale innenfor deres respektive fagområder.

Det var en agronom, en ekspert innen dyrehelse, en profesjonell baker, og en pastor blant dem, som delte sin faglige kunnskap og erfaringer innenfor sine respektive yrker. Dette hjalp virkelig med å styrke kapasitetene til vårt personale innenfor deres ulike arbeidsområder, og dermed forbedre ytelsen og resultatene til prosjektet.

Senere på ettermiddagen deltok barna og besøkende i leker, dans og moro. Det ble skapt gode minner, og alle hadde det gøy.

Vi er svært takknemlige for alle våre venner, sponsorer og givere som støtter dette prosjektet og bidrar til å sette et smil på ansiktene til disse barna.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter