1. Hjem
  2. Historier
  3. Håp for Faith

Håp for Faith

Av og til får vi inn fine historier fra barn og unge som har fått hjelp til skolegang. Denne historien er delt og fortalt av Heart to Heart i Kenya.

Femten år gamle Faith går nå første året på secondary Utangwa jenteskole (Tilsvarer VG1 i Norge). Faith måtte ta igjen åttende klasse etter å ha mislyktes med å komme inn på videregående skole i 2023 fordi foreldrene hennes er for fattige til å ha råd til det. Vi (H2H) fikk vite om hennes situasjon fordi lærerne ble bekymret for at hun ikke hadde kommet videre til videregående skole til tross for å være en av de beste elevene i klassen. Hun ble gradvis mer og mer deprimert etter hvert som dagene gikk og hennes tidligere klassekamerater flyttet videre til videregående skole mens hun ble igjen.

Lærerne på hennes barneskole la merke til situasjonen og rådet henne til å ta igjen klassen i stedet for å bli hjemme. Samtidig snakket de med henne og lovte å gjøre alt de kunne for å hjelpe situasjonen hennes. Deretter rådet de moren hennes til å ta kontakt med oss for hjelp, og resten er historie. Hun ønsker å studere medisin etter videregående skole. Faiths situasjon er bare en av mange, og vi vil takke våre sponsorer og samarbeidspartnere for alltid å stille opp. Vi tror at dere har villet å være Guds hånd som strekker seg ut. Takk, og må Gud velsigne dere rikelig.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter