1. Hjem
  2. Historier
  3. Akutt hjelpebehov løste seg!

Akutt hjelpebehov løste seg!

Biskopen i den lutherske kirken i Pokot, helt vest i Kenya mot grensen til Uganda, sendte NSP-AID et nødrop om hjelp for 53 jenter som bor og går på en videregående skole i Pokot.
Kraftig regn har ødelagt for dem og madrasser og sengetøy er ødelagt. Kirken må kjøpe nytt til dem, de mangler penger til dette. Dette koster 260,- NOK pr elev å skaffe, og via noen norske kontakter så ble dette løst veldig raskt denne uken.
Dermed kan vi sende en gladmelding til Pokot at noen har gitt de 53 jentene det de trenger for å ha det godt på internatet og få den søvnen de trenger for å kunne prestere på skolen.
260,- kan de fleste i Norge bruke for å erstatt viktige ødelagte gjenstander for barna våre, men i et land der de fleste bruker hverdagen til å få mat til seg selv og familien er 260,- veldig mye penger.
Målet til NSP-AID er at så mange barn som mulig av de som får hjelp til skolegang og utdanning, en gang skal bli selvstendige bidragsytere til å bygge et godt samfunn i Kenya – og da er søvn viktig!
Takk til alle som var med på denne lyn-aksjonen for å skaffe nye madrasser og sengetøy!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter