1. Hjem
  2. Historier
  3. Ansvarlig læring på Faraja

Ansvarlig læring på Faraja

Vi har fått inn denne nyttige saken fra Malaika Villages Faraja, som vi vil dere med dere.

På Malaika Villages Faraja er noen av barna medlemmer av husstellklubben, kledd i kjøkkenantrekkene sine og klare til å lage spesielle delikatesser som en del av treningsrutinen deres.
Den kenyanske kompetansebaserte læreplanen (CBC) er et nytt utdanningssystem utarbeidet av Kenya Institute of Curriculum Development (KICD)-teamet, og lansert av utdanningsdepartementet i 2017.

CBC er laget for å understreke betydningen av å utvikle ferdigheter og kunnskap, og også anvende disse kompetansene i virkelige situasjoner.Kompetansebasert læreplan er en læreplan som legger vekt på hva elevene forventes å gjøre i stedet for  hovedsakelig å fokusere på hva de forventes å vite.

Vårt mål på Faraja er å hjelpe barna frem til kompetanser, verdier, kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i en svært konkurransepreget verden. Vi på Faraja støtter helhetlig utvikling av barna ved å vektlegge ferdigheter som er essensielle ikke bare i akademia, men også i livet.

Vi er evig takknemlige til alle våre givere og sponsorer for å støtte oss og hjelpe disse barna med å realisere sine drømmer og ambisjoner.

Bli gjerne med på laget vårt for støtte og hjelpe disse barna frem til å bli selvstendige individ. Du kan bli fast giver eller fadder på hjemmesiden vår.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter