1. Hjem
  2. Bedriftssaker
  3. Årsmøte for NSP-AID

Årsmøte for NSP-AID

Medlemmene i NSP-AID var samlet til årsmøte lørdag 17.juni på Gomerhuset på Skodje. Folk fra hele landet hadde tatt turen, og mange hadde også HÅP konserten kl 18 som mål.

Styret fikk noen endringer i år. Ny styreleder ble Gunhild Sjøvik fra Molde, mens tidligere styreleder Leif Kjetil Gjendemsjø (Skodje) fortsetter som styremedlem. Vi takket av Iselin Gjendemsjø (Skodje) som mangeårig styremedlem, og helt ny medlem i styret ble Solveig Straume fra Molde.

Peder Stette, Leif Hofseth og Ivar Kynningsrud fortsetter i styret.
Vara i styret er Odd Asbjørn Nybø og Tore Larsen.

Styret hadde tidligere på dagen styremøte der viktige saker stod på agendaen. Blant annet jobbes det med ansettelse av ny daglig leder, og styret fikk oppdatering fra denne prosessen. Ellers er det gleder og utfordringer i et å jobbe med mennesker sør for Ekvator. Kommunikasjon og forståelse av hverandre sine kulturer er viktig for at arbeidet skal gi maksimal utnyttelse av midlene som brukes for å gi barn og unge i Kenya og Etiopia får de beste forutsetninger for å lykkes.

Eirin Nybø ble også presentert på årsmøtet som ny medarbeider. Hun er inne på timebasis (max 20% stilling) for å avhjelpe arbeid med fadderbarninformasjon.

Etter årsmøtet var det konsert i Gomerhuset. Vi var heldig og fikk med oss unge talentfulle artister, blant annet fra TV2 sitt The Voice. Audhild Høivik fra Rissa og Kristian Grøtteland fra Ålesund har hatt hver sin gode sesong på tv-ruta. Stine Regina Tusvik fra Sykkylven sang både solo og duett med Audhild. En nydelig trio unge talenter! Koret Gla`sang fra Halden krydret det hele med skikkelig gla`sang fra svenskegrensen. Etter konserten markerte vi 75 årsdagen for Gunnar Hamnøy med et enormt kakebord. Over 200 mennesker kom på konserten!

Til høsten blir det nye Håp konserter både i Molde, Sykkylven, Herøy og Skodje.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter