1. Hjem
  2. Historier
  3. Barn fra Faraja klar for høyere utdanning

Barn fra Faraja klar for høyere utdanning

Vi har fått inn denne svært hyggelige og postiiv hilsnen fra Angela på Malaika Villages Faraja!

Å ta høyskoleutdanning kan gi en betydelig fordel når du søker på jobber. En høyskoleutdanning hjelper en å tenke kritisk, løse problemer og ha kapasitet til å lære nye ting. De fleste jobber krever nå minst litt høyskoleerfaring. Uten utdanning vil du sannsynligvis være havne bak i køen når du konkurrerer mot andre søkere. Selv om en i Kenya velger å ikke ta en tradisjonell fireårig utdanning, er det mange muligheter. Å ta sertifikater og kurs som kan hjelpe deg med å utvikle ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å lykkes på dagens arbeidsplass er en mulighet.

På Faraja er vi takknemlige for alle våre givere og sponsorer for å støtte barna til å forfølge deres karrieremål og ambisjoner. For oss er også Gud viktig å ha med i planene for barna.

Dette studieåret 2023/2024 september ble følgende fire tatt inn på høyere utdanning:

Mary Moraa: diploma i generelt landbruk ved Kenya School of Agriculture

Mnyazi Mwembe: Bachelor i rådgivningspsykologi ved Pwani University

Samuel Guni: Bachelor i filosofi og ledelse ved Pwani University

Agness Chiwaya: Certificate in Catering ved Marianist Technical Training Institute

Bildene nedenfor viser hvert av de fire barna på deres opptaksdato ved deres respektive høyskoler. Disse barna lever nå ut sine drømmer og kan gå en positiv fremtid i møte. De er i ferd med å gjøre liv til en aktiv part av samfunnet i Kenya.

Vi er svært takknemlig for denne sjansen barna nå får!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter