Fasadeprodukter

Gjennomsnittstemperaturen i Molde er 6,8 C. Likevel skulle en moldenser komme på ideen å starter produksjon av solskjerming i Molde på 62,7 grader nordlig breddegrad.

Lite visste Frode Hjelset fra Molde at 30 år senere skulle hans ide få betydning for 53 barn fire breddegrader syd for Ekvator.

Ideen om å lage egne solskjermingsprodukter i Molde kom til i 1997. Etter noen år med salg og montering av slike produkter, startet moldenseren opp med egen produksjon i Årølia i Molde i 1997. Veksten til Fasadeprodukter AS førte til at de ble oppkjøpt i 2015.

Fasadeprodukter AS omsetter årlig for ca 750 millioner kroner.

Ca 100 personer har sitt daglig arbeid i firmaet med hovedkontor i Molde. Ved å produserer sine egne produkter i Norge, viser de at de er opptatt av å skape arbeidsplasser i landet vårt, og med det sikre seg at produktene holder høy kvalitet.

I 2017 startet Fasadeprodukter et samarbeid med NSP-AID. 53 barn på Malaika Villages Faraja får hver dag omsorg, mat og utdanning takket være store bidrag fra Fasadeprodukter AS.

Vi i NSP-AID er utrolig glad og stolt over å kunne være samarbeidspartner med Fasadeprodukter AS, og håper at midlene vil kunne gi barn og unge i Kenya et håp på et liv med utdanning, familie og inntekt. Hvem vet, kanskje kan også noe av de som får støtte fra Fasadeprodukter AS en dag være viktige bidragsytere i videre produktutvikling for solskjermingsbedriften her i kalde nord. De er tross alt sol-ekspert de som bor langs kysten ved det Indiske Hav.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter