Kynningsrud

NSP-AID har mange bedriftskontakter, og vi synes det er stas å kunne presentere disse. Spesielt interessant er det å se hvordan bedriftenes visjoner og verdier henger sammen med engasjementet i NSP-AID.

Først ut er entreprenørbedriften Kynningsrud AS. Siden krigens slutt har Kynningsrud AS bygd seg opp til å bli en dominerende entreprenør på Østlandet, samt deler av Sverige. Det skal godt gjøres å ikke se bedriftens grønne logo langs veiene i Norges mest folkerike landsdel.

Bedriften er i dag delt i fire satsingsområder:

-Kynningsrud Nordic Crane

-Kynningsrud Eiendom

-Kynningsrud Bygg

-Kynningsrud Finans

I tillegg har Kynningsrud samarbeidspartnere innen fundamentering og prefabrikerte produkter. Bedriften har vært sentral i bygging av alt fra fotballstadioner til store veiprosjekter.

Kynningsrud AS er opptatt av å ta samfunnsansvar. Dette har det lokale kultur- og idrettslivet få merke. Bedriften er opptatt av at de ansatte skal få være med å bestemme og påvirke hvordan Kynningsrud skal bidra. Dette gjelder både lokalt og internasjonalt. Siden 2011 har entreprenørbedriften vært engasjert i NSP-AID sitt arbeid i Kenya.

Visjonen til Kynningsrud er:

“Den som får være med på å utvikle og modernisere samfunnet opplever jobben sin som meningsfylt og seg selv som privilegert.”

For oss i NSP-AID tolker vi dette vidt. Slik vi har lært oss å kjenne menneskene i Kynningsrud AS, er de opptatt av at alle mennesker må få like muligheter, uavhengig av nasjonalitet. Derfor er det med glede vi får være med og forvalte gavene fra de ansatte i bedriften.

Med sine kjerneverdier STYRKE – TRYGGHET – PRESISJON er det stort for oss å være med på dette prosjektet – i Kenya.

NSP-AID er stolt samarbeidspartner med Kynningsrud AS, og ønsker bedriften alt godt inn i fremtiden.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter