Ocean Supreme

Fra kulde til isbreer, til fjorder. Fra naturen som gav oss perfekte forhold. Fra mennesker som gav ideer og vitenskap, til laksen som gav muligheter til næring og verdiskaping.

Slik profilerer en av våre støttebedrifter seg. Ocean Supreme AS ble grunnlagt i 2003 i Ålesund. Gjennom 27 år har bedriften bygd opp en aktivitet som har skapt store verdier i lokalsamfunnet på Sunnmøre. I tillegg har bedriften aktivteter andre steder langs kysten i Norge, og sammen leverer de fersk laks til hele verden.

Japan er den største kunden, og Ocean Supreme legger sin ære inn på å levere så ferske produkt som mulig verden rundt.

Når bedriften har valgt NSP-AID som samarbeidspartner i bistandsprosjekt, så viser de at det ikke er bare i Norge de ønsker verdiskaping. Pengene Ocean Supreme gir til arbeidet i Kenya, brukes til bygging av Faraja Children Home på kysten av Kenya

Vi NSP-AID retter en stor takk til Ocean Supreme AS som ønsker å være med å støtte barn og unge i Kenya til et liv med muligheter til utdanning og selvstendighet.

Se video om firmaet her: https://vimeo.com/242202831

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter