Sydvestor

Sydvestor er et norsk verdipapirforetak, med konsesjon og tilsyn fra Finanstilsynet

Sydvestor har et dedikert team på 7 ansatte som tilbyr et bredt spekter av tjenester med sikte på å skape meravkastning for våre kunder gjennom sterkt fokus på enkeltmarkeder, bransjer og selskaper. Våre kunder får alle individuell og personlig oppmerksomhet.

Sydvestors kjernefokus er skip, maritim næring, sjømatnæringen og eiendom. De siste par årene har vi hatt ekstra fokus på bærekraftsløsninger (fornybar energi og ESG)

Sydvestor ble stiftet i 1998 og ligger i Ulsteinvik i hjertet av Sunnmøre, en ledende region innen offshore shipping og maritim industri i Norge. Regionen er hjemsted for en imponerende klynge med over 200 ledende maritime selskaper, opplærings-, forsknings- og finansinstitusjoner som danner en av svært få komplette maritime klynger i verden

Sydvestor er også etablert med kontorer i Bergen fra februar 2021 og Oslo fra august 2022. Vi har som mål å utvide markedsrekkevidden innen tradisjonell shipping og eiendom og har som mål å ekspandere innen corporate finance-markedet.

MiFID stiller krav til organisering og drift av verdipapirforetak og skal påvirke Sydvestors forhold til sine kunder og vi opererer i henhold til dette. Verdipapirforetak må i følge MiFID kategorisere alle kunder som enten detaljhandel eller profesjonell, inkludert kvalifiserte motparter, basert på spesifikke kriterier. Graden av investorbeskyttelse, herunder krav til informasjon og investeringsrådgivning, varierer med graden av profesjonalitet.

Sydvestor eies av partnere og private investorer

Sydvestor legger stor vekt på forretningsetikk og er forpliktet til å gi den beste servicen vi kan for våre kunder, bygge på vår solide kompetanse, lang erfaring, høye etiske standarder, ekte engasjement med våre kunder og vår kreativitet. Videre strekker vårt engasjement seg utover firmaets forretningsaktiviteter, og vi erkjenner fullt ut vårt ansvar både i samfunnet som helhet og i investeringsbransjen spesielt.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter