1. Hjem
  2. Bli involvert

Bli involvert

Ved å støtte NSP Aid er du med på å gi barn og unge i Etiopia og Kenya håp om en fremtid. Du kan bidra med enkeltgaver, eller bli fast giver. Og du kan bli medlem i NSP Aid.

Bli fadder

Bli fadder, og gi flere barn håp om en fremtid!

Kirken på Kenya kysten organiserer støtte til foreldreløse barn i en landsby ved Tana River. Barna er uten foreldre, av forskjellige grunner. Noen er drept av væpna grupper andre av villdyr. De 32 barna får skolegang, klær og bor i hjem med personer som tar seg av barna.

Vi fikk en stor gave til jul fra tilsette i et firma på kr 50 000, dette tror vi vil dekke kostnaden med å gi de 32 barna ved Tana River skolegang, mat og klær i over 1 år. Tusen takk.

Bilde av Tana River. Bildet er bare til illustrasjon, fra Wikipenda

Bli medlem

NSP Aid har i dag 110 betalende medlemmer. Vi har mange bedrifter som er medlemmer, de betaler kr 5000 pr år. Noen forsamlinger, de betaler kr 1000, og resten er enkeltpersoner som betaler kr 1000.

Kontakt

Betal direkte

Gi en gave

Betal direkte

Vipps

Merk overføringen med prosjektet du ønsker å støtte. Får vi opplyst ditt person nummer så får du skattefritak for gaven.

Opprett giveravtale

Merk overføringen med prosjektet du ønsker å støtte. Får vi opplyst ditt person nummer så får du skattefritak for gaven.

Bedriftsmedlemskap

Et bedriftsmedlemskap koster kr 5000 pr år, og gjør det mulig for tilsette i bedriften å få personlig medlemskap i NSP Aid for kr 200 pr år.

NSP Aid tilbyr bedriften tilpasset prosjekter som tilsette og bedriften kan delta i. Bedriften kan få besøk av representant fra NSP Aid, om det er ønskelig.

Henvendelse medlemskap

Medlembedrifter (løpende oppdatert)

Prosjekter

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter