1. Hjem
  2. Hva vi holder på med nå
  3. Bli med på åpningsfest!

Bli med på åpningsfest!

Det gode tempoet på byggearbeidet av den nye barnelandsbyen Malaika Villages Kiserian har holdt seg oppe gjennom sommeren. I dag legger vi ut enda noen nye bilder.

Det planlegges nå åpningsfest lørdag 29.april 2023, og håper at med dette tempoet at denne datoen kan bli endelig. Til åpningsfesten planlegger vi i NSP-AID en tur til Kenya der DU kan melde deg på å bli med.

Opplegget er fortsatt på skisseblokken, men du kan melde din interesse på mail til gh@nsp-aid.com så holder vi deg oppdatert. Slik det ser ut nå kan vi klare å lage til to ulike opplegg i Kenya for de som vil være med. Et alternativ på ca en uke, og det andre alternativet på ca 14 dager. Flere har allerede signalisert at de vil være med på en slik tur.

Dette kommer vi tilbake til senere i høst, og uansett så er du velkommen til å ta kontakt om dette er noe du har lyst å være med på!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter