1. Hjem
  2. Historier
  3. De unge gir tilbake

De unge gir tilbake

I en periode fremover vil vi presentere noen av de voksne ungdommene som har fått hjelp gjennom matprogrammet i Nairobi, men som nå er selvstendig og prøver og klare seg selv. Noen av dem er også med på det frivillige arbeidet med å gi hjelp til de som engang hadde det slik som dem.

Gideon Machogu var et av barna som ble  hjulpet gjennom matprogrammet på Kawangware Luthersk kirke. Han ble med i matprogrammet i 2010 og har vært der til han var ferdig med sin grunnutdannelsen. Også da han var borte på høyere utdanning fikk han ta del av dette programmet når han var hjemme.

Gideon begynte i Kabete Technical Training College for et kurs for elektroingeniører i 2019 og er nå en utdannet elektriker. Han maler også bygninger og sjonglerer mellom de to jobbene.

Han besøker også matprogrammet i Kawangware fra tid til annen å for å hjelpe til, og for å gi tilbake noe av det han fikk da han var mindre. Dersom du kommer på besøk, finner du ham ofte serverer barn eller rengjøring fat, kopper og bestikk.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter