1. Hjem
  2. Historier
  3. Duruma folket har fått bibelen på sitt eget språk.

Duruma folket har fått bibelen på sitt eget språk.

Duruma er en en folkegruppe på Kenya kysten, sør for Mombasa. I dette området støtter NSP Aid Den Lutherske kirken med penger til lønninger for medarbeidere i kirken. I vår 20221 fikk flere familier støtte til før og gjødsel, for å få dyrke egen mat. På grunn av tørke har mye av dette tørket bort. Kinango er en del av det området Durumafolket bor.

lørdag 27.11. var det stor fest i Kinango området. De fikk besøk av vise presidenten i Kenya på markeringen. I 1840 kom den første misjonæren til dette området, han kom fra Tyskland, han var i området bare i 2 år. Det er Bible Translation and Literacy (EA) som har jobbet for at Duruma folket skulle få sin egen bibel, på sitt språk. Det er en stor jobb å oversette Bibelen til nye språk.  NSP Aid vil legge en ny bibel i hver matkasse som blir delt ut til jul til de 147 familien i dette området. Alle bildene har vi fått lov å bruke av BTL. Det takker vi for.

For mer info om BTL: https://www.facebook.com/BTLEastAfrica

.

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter