Faraja
  1. Hjem
  2. Fadder
  3. Fadder til barna ved Faraja Children’s Home

Fadder til barna ved Faraja Children’s Home

Blir fadder for et barn på Faraja Childrens Home i Kenya.

NSP Aid trenger om minst ca. 65 000 norske kroner hver måned for å kunne støtte drift av barnehjemmet hvor det bor 53 barn. Pengene dekker mat, klær, medisiner, legehjelp, skolegang, transport, telefon og lønninger til de som arbeider på barnehjemmet. I tillegg til dette har NSP Aid betalt for bygging av to nye bolighus og rehabilitert to eldre misjonærboliger. Bygd 2 ungdomsboliger, et stort bygg som er kjøkken og matsal for alle barna. Vi har sett opp støpt gjerde rundt eiendommen.

Bli fadder og gi et valgfritt beløp hver måned (kostnadene per barn er 1500,- per måned)! 

For å registrere deg som fadder kan du benytte skjema som du finner nederst på siden.

Ved å støtte NSP Aid er du med på å gi flere barn og unge i Etiopia og Kenya håp om en fremtid. Du kan bidra ved hjelp av enkeltdonasjoner, faste donasjoner ved hjelp av vår fadderordning eller medlemskap i NSP Aid.

Mer informasjon finner du ved å klikke på Om NSP Aid eller ved å bla deg videre nedover. Du er også velkommen til å kontakte oss på e-post: post nsp-aid.com.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter