1. Hjem
  2. Prosjekter
  3. Faraja Children Home

Faraja Children Home

Faraja Children Home er NSP-AID sitt eldste engasjement. Det var her de første barna fikk støtte av norske givere gjennom det som skulle bli North South Partnership. Det er i alt 58 brn og unge som har dette som sitt hjem, 24 av dem går på ulike skoler og bor borte på internat. Når skolen er fri bor de 24 i hjem i nabolaget. NSP Aid støtter slike hjem som åpner opp og fungerer som fosterhjem for unge som har vokst opp på Faraja og er over 18 år.

Dette er barn som ikke kan bo hjemme hos sin familie, og som vi gjennom samarbeid med myndighetene har ansvar for. På Faraja får de mat, skole og omsorg hele døgnet.

De eldste «unge» (24 stk)  får gå videre på høyere utdanning, og mange kommer tilbake og hjelper til i feriene. Faraja Children Home er en oase for barna som bor har. De fleste som jobber på Faraja kommer fra muslimske familier. Dette er et muslimsk område i Kenya, rett sør for storbyen Mombasa. Den kristen kirken og muslimene har respekt for hverandre her, og sammen gjør de alt for at barna skal ha det bra og få muligheter til et selvstendig liv.

Om du ønsker å bli fadder er du velkommen til det. Vi trenger kr 1500 pr mnd for 1 barn.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter