1. Hjem
  2. Historier
  3. Faraja-gutta suveren i fotballturnering!

Faraja-gutta suveren i fotballturnering!

Aller først. I det siste har det regnet mye på kysten av Kenya, noe som har ført til jubel blant alle som dyrker og steller i grønnsakhagene. Også på Faraja har dette vært positivt, og vi håper de kan tilføre hjemmet mye billig mat.

Vi har fått inn en hilsen fra sjefen på Malaika og Faraja, Angela:

I løpet av helgen arrangerte Faraja Children Home en liten fotballturnering og inviterte andre lag fra nærliggende landsbyer. Dette var en del av vårt initiativ for å fremme talenter. Guttelaget vårt var eksepsjonelt. De vant turneringen ved å slå Maramba FC 2-0 i finalen. Dette laget må være ment til noe stort!

Laget kjempet for å vinne turneringen, og de fortjente det. De var det desidert beste laget på banen. De vant ikke bare turneringen, men også hjertene til mange av fansen som likte den vakre visningen av fotballspillet.

Faraja-laget tok også de fleste individuelle utmerkelsene.

  • Den beste spilleren i turneringen var Rocky Nyale.
  • Turneringens toppscorer var Moses Mwarua.
  • Den beste keeperen med flest clean sheets var Mohammed Adam
  • FIFA fair play-spilleren for turneringen var Tufauilu Bilali
  • Spilleren med flest assists i turneringen var Ali Ngao.

Neste eksponering vil være å besøke Gasi fotballakademi som har  invittert til oss for en fotballturnering i juni måned 2023.

Vi streber alltid etter å skape en plattform for barna som har ferdigheter og talenter til å vise dem der ute og pleie dem. Vi støtter dem til å utnytte potensialet sitt fullt ut og skalere opp til større høyder. Himmelen er deres nedre grense og ingenting er umulig!

Vi ønsker å rette en oppriktig takk til alle våre givere og sponsorer som alltid har støttet oss. Fotballaget vårt har vakre trøyer, sokker og støvler som alltid bidrar til å øke selvtilliten deres på spillefeltet, og alt dette skylder vi våre sponsorer og givere. Måtte den gode Herren velsigne deg og dine familier.

Hilsen Angela – Faraja Children Home og Malaika Villages Faraja

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter