1. Hjem
  2. Hva vi har fått til sammen
  3. Fest og avskjed

Fest og avskjed

1 og 2 juni 2024 vil stå igjen som spesielle datoer for NSP Aid. Denne helgen har NSP Aid hatt årsmøte, Gospelkonsert og Gospelgudstjeneste.

På årsmøtet lørdag på Gomerhuset på Skodje, ledet formann Gunhild Sjøvik oss gjennom årsmeldingen sammen med daglig leder Anders Myrene. Det ble tårevått og emosjonellt når Gunnar Hamnøy ble offisielt takket av på slutten av årsmøtet. Etter 14 år som grunder og opphavsmann for NSP Aid, har nå syttiseksåringen ønske om å tre tilbake og la andre overta.

Et spontan forslag fra salen endte med at Gunnar Hamnøy og Odd Kjell Sjøvik, som var første styreleder i organisasjonen, ble kronet som æresmedlemmer. Dermed blir disse to knyttet videre til NSP Aid på en klok og god måte.

Gunnar Hamnøy fikk også overrekt et personlig måleri av kunstneren Roy Anderas Dahl, med et motiv av Gunnar i Afrika.

Etter årsmøtet fyltes Gomerhuset med et gospelhungrig publikum som ville få med seg konserten til Gospelkoret WEB fra Melhus i Trøndelag. Ca 30 sangere gav forsamlingen en flott opplevelse på Skodje denne kvelden.

På søndag deltok koret på Gospelgudstjeneste på Emblem Bedehus, og huset var godt oppfylt denne morgenen. Vår egen Elisabet Emblem knyttet det hele sammen med fine tanker og fortellinger fra arbeidet i Kenya.

NSP Aid tar ikke ferie enda. Vi blir og finne på «Årets kamp» på Høddvoll søndag 9.juni, og vi blir også på Sommerfestivalen på Hedemarkstoppen i starten av juli.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter