1. Hjem
  2. Bedriftssaker
  3. Gillen Kompetanse er nytt bedriftmedlem i NSP Aid

Gillen Kompetanse er nytt bedriftmedlem i NSP Aid

Vi er kjempeglad for å få med Gillen kompetanse som bedriftsmedlem i NSP Aid.

For en bedrift er det flott å være engasjert i både samfunnsliv lokalt og med et bredere fokus. Derfor er vi stolt over å få med Gillen kompetanse for å bygge videre på arbeidet som gjøres i Kenya og Etiopia.

Gillen Kompetanse hører hjemme i Volda, og skriver om seg selv:

Gillen Kompetanse AS vart etablert i 2020 av Anders Egil Straume. Selskapet er nytt, men vi har lang erfaring innen opplæring. Straume har vært tilknyttet familiebedriften som har historie tilbake til 1978 med truck-opplæring, gjennom Gillen AS og Straume truck-opplæring. 

Gillen Kompetanse kan med stolthet si at vi har over 40 års erfaring i bransjen.

Med 40 års erfaring i bransjen er vi opptatt av at våre kunder får en grundig opplæring fra teori til praksis. Derfor har også selskapet investert i maskiner, trucker og simulatorer som vi bruker aktivt i opplæringen av nye truck, kran og maskinførere.

Vi har vårt hovedkontor i Furene handelspark i Volda, her har vi 820 kvadratmeter med industrihall som vi bruker aktivt til den praktiske opplæringen av kursdeltakere.

Som i ett steg i vår utvikling har Rune Dalsbø Tøsse, med er mange års erfaring fra bygg og anlegg; komt inn som medeier i selskapet i 2021, han er også tilsatt som daglig leder i Gillen Kompetanse.

I Gillen Kompetanse ønsker vi å bygge vår virksomhet etter Haugianske prinsipper,

Det forplikter og ville bygge selskapet på grunder og forkynner Hans Nilsen Hauge sine prinsipp. Han har vert en av de viktigste inspirasjonskilder for både stat og næringsliv.

Våre verdier:

  • Løfte andre opp
  • Hjelpe folk i arbeid
  • Tjene andre
  • Skape verdier for felleskapet
  • Nøkternhet
  • Forvalteransvar
  • Reinvestering av overskudd
  • Samfunnsbygging

 

Vi gleder oss til videre samarbeid!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter