1. Hjem
  2. Arrangementer
  3. Håp Konsert for NSP Aid lørdag 18. juni i Gomerhuset i Skodje

Håp Konsert for NSP Aid lørdag 18. juni i Gomerhuset i Skodje

Håp konserten i Gomerhuset i Skodje lørdag 16. juni kl 18 vil få en markering av at NSP Aid har også fått fokus på å hjelpe barn med større hjelpebehov, slik som Downs syndrom og andre syndrom. I Kenya er det slik som i Norge for 50 år tilbake. Får du et barn med store hjelpebehov fører det ofte til at barnet blir gjemt bort, det er mange som opplever skam ved dette.

Mari Otterlei i Langevåg har Prader Willys syndrom, og ville hjelpe til som fadder. Mari ville gjerne hjelpe et barn med hjelpebehov, slik som henne. Etter en tid fant de et barn som hun kunne støtte. Flere ville bli med på dette i hennes familie. På Tau bor Elise Kleven. Elise ville også bli fadder, men til barn med Downs syndrom. Elise har engasjert seg, og fått med seg mange givere. Ho har arrangert konsert og basar. De to jentene blir årets hedersgjester på konserten.

Fjæresteinane i Ulsteinvik blir med og spiller og synger, det samme vil sangeren og musikeren Jan Honningdal. NSP Aid sine egne, Per Gunnar Hamnøy, Elisabet Emblem og Gunnar Hamnøy deltar med biler og fortellinger fra arbeidet. Justus Nyangou, som er prosjektleder for NSP Aid i Kenya blir også med på både årsmøtet og konserten.

 

Mari Otterlei                                               Gunnar Hamnøy                           Justus Nyangaou

Fjøresteinane

Jan Honningdal

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter