1. Hjem
  2. Historier
  3. Har du lyst å hjelpe disse to med skolegang?

Har du lyst å hjelpe disse to med skolegang?

Møte Kennedy og Kelvin i lunsjen på skolen Prince of Peace. Disse to har Heart 2 Heart inkludert i matprogrammet sitt pga svært vanskelig hjemmesituasjon. Les mer om de to sjarmørene her.

 

Kennedy og Kelvin er tvillingbrødre. Da de var åtte måneder gamle mistet de faren sin i en arbeidsulykke. Han var logger og under
Disse guttene har fire andre søsken. Etter den tragiske hendelsen ble livet ble så vanskelig for moren at å skaffe nok mat var et problem. Etter hvert som de vokste seg eldre, har de begynt å leke ville de leke rundt porten til Prince of Peace School, og snike inn av og til. H2H har merket seg disse to guttene, og når de var klar over situasjonen deres, innlemmet de gutten i matprogrammet sitt. De tok også inn deres to eldste søstre Catherine og Juliana på skolen, selv om de ikke har noen sponsorer enda. De hadde droppet ut fra skolen fordi moren ikke hadde råd til å la dem være der.

Moren vasker klær fra eiendommer i nærheten av slummene, men har helseproblemer som gjør at det er vanskelig å jobbe lenge i kaldt vann og kaldt vær (ja det kan være kaldt i Nairobi også). H2H har også hjulpet familien med månedlig støtte slik at de ikke blir kastet ut fra skuret sitt i slummen.

Kennedy og Kelvin er nå så gammel at de kan starte på skolen. Da trenger de uniform, bøker og dekke av skoleutgifter. Dette har de ingen fadder til pr dags dato.

Har du lyst å hjelpe? Det koster 500,- i mnd pr barn å hjelpe guttene med et håp i livet. Se fadderprogrammene våre på hjemmesiden vår, eller ta kontakt med gh@nsp-aid.com

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter