1. Hjem
  2. Historier
  3. Hassan er første ansatte på Malaika Villages Kiserian

Hassan er første ansatte på Malaika Villages Kiserian

Når skoleinternatet Malaika Villages Kiserian åpnet våren 2023, ble det opprettet mange arbeidsplasser. Dette skolesenteret er blitt et midtpunkt i nærområdet, og her kommer barn hver dag og får mat og skolegang. I tillegg er det flere barn som bor på internatet på skolen, og derfor må det være voksne som skal jobbe og følge opp barna.

Hassan vokste selv opp på et internatskole på kysten av Kenya, Faraja Children’s Home, som NSP Aid har støttet siden 2010. Gjennom norske sponsorer har han hatt en god oppvekst med skolegang, mat, omsorg og venner. Etter sin skolegang på barneskolen på Faraja, reiste Hassan ut for å utdanne seg og hans valg falt ned på rørleggeryrket.

Nå er ringen sluttet, og Hassan er ansatt på Malaika Villages Kiserian som vaktmester. Han ble dermed den første som har fått jobb på skolesenteret.

Nå er han under opplæring av Oddvar Ulvestad som er volontør for NSP Aid i Kenya. Vi tror dermed at Hassan får den beste opplæringen til å kunne sette seg inn i de forskjellige ansvarsområdene på Malaika Villages Kiserian. Vi ønsker Hassan lykke til med arbeidet!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter