1. Hjem
  2. Historier
  3. Hassan er første ansatte på Malaika Villages Kiserian

Hassan er første ansatte på Malaika Villages Kiserian

Når Malaika Villages Kiserian åpner til våren, skal mange ha sin arbeidsplass her. Dette skolesenteret blir et aktivum i nærområdet sitt, og her skal barn komme hver dag og få mat og ha skolegang. Det skal også være mange barn som bor på internat på skolen, og derfor må det være voksne som skal jobbe og følge opp barna.

Hassan voks opp selv på et barnehjem på kysten av Kenya. Faraja Children Home har NSP-AID støttet i ca 12 år, og her er det Hassan har hatt sin oppvekst. Gjennom norske sponsorer har han hatt en god oppvekst med skolegang, mat, omsorg og venner. Når Hassan ble for gammel til å bo på Faraja reiste han ut for å utdanne seg. Hans valg falt ned på rørleggeryrket.

Nå er ringen sluttet, og Hassan er ansatt på Malaika Villages Kiserian som vaktmester. Han er dermed den første som har fått jobb på skolesenteret.

Nå er han under opplæring av Oddvar Ulvestad som er volontør for NSP-AID i Kenya. Vi tror dermed at Hassan får den beste opplæringen til å kunne sette seg inn i de forskjellige ansvarsområdene på Kiserian. Vi ønsker Hassan lykke til med arbeidet!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter