1. Hjem
  2. Historier
  3. Heart to Heart i Nairobi ønsker ny leder velkommen

Heart to Heart i Nairobi ønsker ny leder velkommen

I denne artikkelen kan du lese hva vår samarbeidspartner i slummene i Nairobi skriver om overgangen til ny daglig leder i NSP Aid.

Teksten er oversatt til norsk, men om du vil lese den på engelsk legger vi den ved i en pdf nederst på siden.

«FOR MER ENN 10 ÅR SIDEN GIKK GUNNAR HAMNØY OG HEART TO HEART ORPHANS CHILDREN CENTRE INN I ET ARBEIDSFORHOLD SOM HAR SETT AT  TUSENVIS AV BARN HAR FÅTT SKOLEGANG, MAT, SKOLEUNIFORMERUNIFORM OG ANDRE SKOLEMATERIALER. DET ER VÅRT DYPERE ØNSKE AT NÅR VÅR KJÆRE FAR GUNNAR GÅR AV MED PENSJON OG OVERLEVER STAFETTPINNEN, GIR VI HAM ANERKJENNELSE FOR DET GODE ARBEIDET HAN HAR GJORT OG SLUTTER OSS TIL FOR Å ØNSKE ANDERS MYRENE VELKOMMEN SOM DEN NYE LEDEREN VED NSP-AID.

I denne overgang ønsker vi å feire en vakker arv som er godt innvevd i vårt arbeid gjennom positive bidrag til å forbedre livskvaliteten blant de sårbare befolkningene vi tjener, spesielt i slummene Kibera og Kawangware. Vi er takknemlige overfor Gunnar og hele teamet i NSP-Aid for dedikasjonen til vårt formål gjennom årene, selv når vi ønsker Anders Myrene velkommen, den nye lederen ved NSP-Aid.

I løpet av tiden med Gunnar og våre venner fra Norge, har vi hatt en enorm vekst som stammer fra hans bemerkelsesverdige evne til å skape nye relasjoner. Mange av dem har over tid blitt til betydelig støtte for arbeidet vi gjør. Den største fordelen har vært vårt utdanningsprogram, som tydelig viser Gunnars lidenskap for å hjelpe barn fra mindre privilegerte bakgrunner. Siden utdanning ikke er en rask løsning, kan vi trygt si at vi har gått den lange reisen sammen, og opplevelsen har vært givende. I tillegg til innsamling av midler, har Gunnar også vært en ambassadør, ikke bare for Heart to Heart, men også direkte for de vi tjener ved å tale for dem i Norge og dermed øke bevisstheten om arbeidet her i Kenya og Etiopia.

Vi i Heart to Heart sier Asante Sana. En av de bemerkelsesverdige prestasjonene i Gunnars periode har vært å bygge ett trygt miljø på Kiserian for barn som trenger det mest på grunn av ekstrem fattigdom hjemme, risiko for misbruk eller har blitt foreldreløse fra slummen i Kibera og Kawangware. Fra den opprinnelige felles visjonen med Heart to Heart, er Frithjof Eugene Byes School nå en realitet. Den nye lederen, Anders, er selv ingen fremmed for Afrika, etter å ha jobbet i flere land innenfor den enorme regionen i Vest-Afrika og i Asia i mange år. Han bringer med seg en rik erfaring som vi håper å dra nytte av, selv når han møter den varme ånden til kenyanerne og Øst-Afrika for første gang!

Vi håper å oppnå enda større milepæler sammen ved å bygge videre på grunnlaget som Gunnar Hamnoy og NSP-Aid-brorskapet la. Vi ønsker Gunnar Guds velsignelser og helhet mens han tar denne velfortjente pausen. Våre bønner er alltid tilbudt for Guds vilje og formål, spesielt for hans helse. Gud har kontroll over alt»

Newsletter Feb ’24

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter