1. Hjem
  2. Historier
  3. Heart to Heart takker Elise fra Norge

Heart to Heart takker Elise fra Norge

Vår samarbeidspartner Heart to Heart i Nairobi takker i denne artikkelen Elise Kleven for besøket hun gjør i arbeidet med barn med funksjonsnedsetninger.

Denne måneden har vi hatt gleden av å være vertskap for Elise, vår hovedsponsor for barn som lever med Down syndrom og andre funksjonsnedsetninger. Dette besøket er spesielt fordi Elise og barna i programmet for første gang har fått møte hverandre. Hennes besøk brakte oss mye glede, siden i denne unike situasjonen har Elise og barna noe spesielt felles som går langt ut over det vanlige sponsor-mottaker forholdet.

Hun lever også med Down syndrom, og besøket hennes brakte den mye nødvendige kunnskap om dette. Barna fikk muligheten til å knytte bånd med noen som går samme vei som dem selv. Elise har holdt konserter og andre aktiviteter i Norge for å samle inn midler til barna hun støtter i Kenya. For øyeblikket får 13 barn støtte fra dette programmet og kan gå på skole på grunn av Elises innsats.

En gutt ved navn Mathew reiste hele veien fra Busia, en by over 450 km fra Nairobi, for å møte Elise. Han ga henne en håndlaget bordmatte som han personlig sydde. Han er bevis på uendelige muligheter tross sin funksjonsnedsetning.

I et samfunn (Kenya) der de fleste fortsatt er stereotypiske om Down syndrom på grunn av feilinformasjon, sendte dette besøket en kraftig melding om at hvis vi alle jobber mot å omfavne mangfold, da springer kraften i vår inklusivitet frem. Sammen kan vi skape en fremtid der hvert barn har muligheten til å realisere sitt sanne potensiale, men dette er bare mulig hvis vi omfavner hverandre med omsorg og kjærlighet.

Hilsen Heart TO Heart – Nairobi

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter