1. Hjem
  2. Hva vi holder på med nå
  3. Hødd og NSP Aid med samarbeid

Hødd og NSP Aid med samarbeid

NSP Aid utvider stadig med nye samarbeidspartnere, og nå er vi heldig å få draktplass på årets Hødd-drakt!

Fra venstre: Anders Myrene daglig leder NSP Aid Midten: Andrè Gardshol, marknad og mediaansvarlig Hødd Til høgre: Per Gunnar Hamnøy, NSP Aid

Fra før har vi lenge hatt samarbeid med både skoler og bedrifter i Ulstein, og da er det ekstra gøy å også få til et samarbeid med Idrottslaget Hødd. Hødd har tidligere hatt spillere fra slummene i Kenya, og kjenner til forholdene disse spillerne kommer fra.

Vi har mange tanker om hvordan dette samarbeidet kan utvikle seg, og begge parter ønsker å hjelpe hverandre til gode synergier av samarbeidet. I starten vil NSP Aid være til stede på Leverandørkonferansen til Hødd i kulturhuset Sjøborg i Ulsteinvik, og i neste omgang «Årets kamp» 9. juni.

NSP Aid takker for denne muligheten og er spent om om dette tiltaket er noe som kan føre til økt engasjement i bistandsorganisasjonen vår. Vi skal også være aktiv i Ulstein på andre måter i år. Ulstein VGS fortsetter samarbeidet med NSP Aid også neste år, og 7.november skal vi ha stor HÅP konsert på Sunnmøre Folkehøgskole i Ulsteinvik.

Så her er det bare å følge med videre på hva som skjer. Dersom du ønsker å bidra i NSP Aid kan en bli fast giver på hjemmesiden vår, eller en gave til Vipps på 10700.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter