1. Hjem
  2. Hva støtter du

Hva støtter du

Ved å gi til NSP Aid, støtter du arbeidet som gir barn og unge i Kenya og Etiopia en lysere fremtid. Med din hjelp kan NSP Aid bidra der nøden er størst. Sammen kan vi sørge for at enda flere av dagens barn og unge i Kenya og Etiopia rustes til å møte en trygg fremtid. Vårt arbeid samsvarer med FNs Bærekraftsmål med spesiell vekt på Utdanning, Mat og Arbeid

Ikon FNs mål 4

FNs Bærekraftsmål nr 4, God utdanning:
Innsamlede midler fra NSP Aid går til bygging, utvikling og vedlikehold av skoler og internatskoler. Faraja Children’s Home og Malaika Villages i Faraja på Kenyas kyst og Malaika Villages Kiserian utenfor Nairobi er spesielt tilrettelagt for barn som ikke lenger kan bo hjemme. Disse internatskolene har spesialutdannede omsorgspersoner og lærere. Støtten gir også ungdom mulighet til videreutdannelse i Kenya, praktisk yrkesskole i Etiopia og bibelskoler for pastorer og diakoner i begge land.

Les mer om utdanning for barn og unge i Nairobi

Kanskje skolen din vil samarbeide om et prosjekt med skolene i Kenya? Les mer om skoleprosjekt med NSP Aid

Les mer om internatskolene Malaika Villages her

Les mer om prosjekter i Etiopia her

FNs mål nr 2

FNs Bærekraftsmål nr 2, Utrydde sult:
Matprogrammer for barn i slummen i Nairobi og årlig utdeling av flere tusen matkasser til jul, er blant de mange programmene NSP Aid samler inn midler til. Støtten til matprogrammene skjer både ved daglige måltider for skolebarna og til utsatte familier. I tillegg er det etablert Malaika Charity Farm, en egen gård på 200 mål, i byen Kiboko øst for Nairobi i Kenya. Her dyrkes mye av maten som deles ut til internatskolene og matprogrammene.

Les mer om matkassene til jul her

Les mer om Malaika Charity Farm her

FNs mål nr 8

FNs bærekraftsmål nr 8, Anstendig arbeid
Arbeidsplassene i tilknytning til programmene NSP Aids innsamlede midler går til er mange. NSP Aid har etablert Malaika Uniforms, egne systuer der skoleuniformene til barna sys. Kvalifiserte fag- og omsorgspersoner på internatskolene er en viktig del av å kunne skape gode hjem for barn og unge mens de går på skole. Lærere ved skolene, administrativ personale og ansatte ved Malaika Charity Farm er også blant de mange arbeidsplassene. I tillegg tilrettelegges det for midler slik at arbeidsløse foreldre kan starte egne foretak for å forsørge sine familier.

Les mer om arbeidsplassene

Systue ansetter til produksjon av skoleuniformer

Så mye mer
Les mer om de mange prosjektene som NSP Aid støtter gjennom sine samarbeidspartnere. Skolegang i Etiopia, Yrkesskole, hjelp til å sørge for økonomisk uavhengighet til fattige familier gjennom å starte sine egne bedrifter og mye mer.

Ta kontakt med oss på mail: post@nsp-aid.com

Eller les mer om hvordan du kan kan bidra her Bli involvert

Hva vi har fått til sammen

Takket være den gode støtten fra faddere og givere til NSP Aid, blant privatpersoner, bedrifter og skoler, har vi realisert mange prosjekter siden hjelpeorganisasjonen ble stiftet til 2010. Prosjektene blir gjennomført sammen med våre samarbeidspartnere i Kenya og Etiopia og det kommer stadig nye prosjekter og behov som det er viktig for oss å utvikle sammen med dere. Her er noe av arbeidet vi har fått til og det pågående arbeidet vi er opptatt av å realisere videre.

Hva vi holder på med nå

Ingen prosjekter for for små eller for store. Det er heller snakk om hjelp i vanskelige tider og der nøden er størst. Sammen sikrer vi barn og unge et bedre liv og et håp om en fremtid. Disse er Afrikas neste generasjon, kontinentets neste ledere, foreldre, beslutningstakere, opinionsledere og innovatører. Sammen sikrer vi de beste forutsetninger for fremtiden.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter