1. Hjem
  2. Hva vi holder på med nå
  3. Hverdagslivet på Malaika Kiserian

Hverdagslivet på Malaika Kiserian

Etter juleferien er nå vårt nye skolesenter i Kiserian i full gang igjen. Flere barn har flyttet hit fra svært fattige omgivelser i slummene i Nairobi, og flere nye elever fra nærområdet har startet på skolen. Tanken er at her skal noe av elevene være elever som kommer fra vanskelige bakgrunner. Disse barna skal bo på skolen på internat. Og så skal skolen være åpen for barn som bor i famlier i nærområdet. På denne måten får skolesenteret gode inntekter fra familier som har råd til å betale skolepenger.

Det gleder oss i NSP Aid å se at flere klasserom er tatt i bruk og skolen fylles med barn som får utdanning, mat og omsorg.

På bildene ser du elever som har en start-eksamen som er gitt av staten. I tillegg sådde de i høst grønsaker på skoletomten, og nå høstes det. Her jobbes det i de pene skoleuniformene også.

Vil du være med å støtte dette arbeidet trenger vi flere faddere for å dekke inn driftsutgiftene på Malaika Kiserian. Det koster 1500,- pr mnd å hjelpe et barn, men du kan selv velge den summen som passer deg. Se på «bli fadder» på forsiden vår og trykk på «Malaika Villages Fadder».

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter