1. Hjem
  2. Historier
  3. Kan DU hjelpe Felix?

Kan DU hjelpe Felix?

Møt Felix 6 år og Lewis 13 år fra Kibera slummen. De to er brødre og kommer fra Gatwekera område som er et av de fattigste og
farligste delene av Kibera-slummen. De er fire barn totalt og bor sammen med mor. Faren deres døde plutselig i 2019 etter kort tids sykdom.
Modester, den førstefødte, måtte slutte skolegang i september, men rektor lot henne fortsette på Raila Utdanningssenter. Lewis startet i Karama Academy (skolen NSP-AID støtter) sent i fjor etter moren spurte oss om hjelpe slik at han kunne bli på skolen. Brandon Lamira, den
tredjefødte, er på New Life School hvor han er sponset av en gruppe katolikker. Felix den yngste av søskene er seks år. Han startet på skolen, men måtte slutte siden moren ikke hadde råd lengre.

Når mor må betale husleie blir det umulig å hjelpe alle barna med skolepenger. Hun er alltid bakpå med regninger.

Vi håper noen kan hjelpe Felix med skolegang slik at han kommer igang nå og får et normalt utdanningsløpe Det koster 300,- i mnd å hjelpe Felix. Dersom DU vil være med, så kan du bli fadder på www.nsp-aid.com.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter