1. Hjem
  2. Historier
  3. Koster av kokospalmer

Koster av kokospalmer

Bildene ovenfor er tatt med tillatelse fra den kreative kunstklubben. I dag laget barna feiekost av kokosnøttgrenene. Denne ferdigheten med å lage koster fra kokosnøttgrener gjør at en kan spare penger på å laget gode koster i stedet for å kjøpe dem.

Kreative kunstaktiviteter bidrar også til å skjerpe og stimulere barnas hjerne. Det bidrar til å forbedre deres kreativitet og innovasjon. Den nåværende utdanningsplanen i Kenya legger vekt på å pleie barns ferdigheter og talenter, og trene barn til å tilegne seg livsviktige og tekniske ferdigheter som vil hjelpe dem å bli selvhjulpne i livet.

Å engasjere seg i slike aktiviteter er også en klok måte å tilbringe fritiden på. De er i stand til å holde seg opptatt unna problemer og dårlig selskap. Mens de deltar i disse kreative kunstaktivitetene, kommer barna vanligvis sammen i et trygt rom. De sosialiserer med jevnaldrende, får venner, deler sine historier og erfaringer.

Dette hjelper også med å bygge sosiale eiendeler og forbedrer deres mentale helse. Vi er takknemlige til våre givere og sponsorer for å støtte dette barneprosjektet og bidra til å sette et smil på ansiktene til disse barna.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter