1. Hjem
  2. Historier
  3. Kristoffer 11 år sponser fotballakademi i Kenya

Kristoffer 11 år sponser fotballakademi i Kenya

Fotball og økonomi er noe vi leser mye om i media. Vi leser om fotballspillere som tjener millioner av kroner hver dag, eiere av fotballklubber som bruker milliarder av kroner for at sitt lag skal bli best.

På Sjøholt i Ålesund kommune bor Kristoffer. Han er glad i fotball, og har arvet mors interesse for Brann. Da han hørte om Godfreys fotballakademi i slummen i Nairobi såg han sin mulighet til å støtte noe han er interessert i. Godfrey kaller akademiet sitt Gods Friends Soccer Academy, og har 70 barn i klubben sin. Godfrey tok kontakt med NSP-aid tidligere i år og fortalte om sine utfordringer i arbeidet med de unge fotballspillerne:

  • Barna kommer sulten på trening og mangler energi
  • Jentene kommer ikke på trening pga mangel på viktig sanitærbind
  • Elendige treningsforhold på søppelfylling/byggeplasser
  • Ønske om å være med med på div turneringer

Akademiet spiller i ulike slum-serier og gjør det godt her. Dersom du vil kan du følge med på facebooksiden deres: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550571423608

Akademiet trenger mye mer støtte, og dersom du også vil være med og sponse et fotballag i Kenya så kan du kontakt pg@nsp-aid.com eller sende en sms til 41664274

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter