1. Hjem
  2. Historier
  3. Læring i lek på Faraja

Læring i lek på Faraja

Nytt brev fra bestyrer Angela på Faraja

På barnehjemmet Faraja Children Home liker barna å leke og spille sammen. De har det gøy på fritiden. I leken finner de en trygt sted å være, og gjennom leken blir de sosialisert og kan knytte vennskap. De deler sine historier og erfaringer, noe som alle i gruppen kan lære av, noe som er god terapi. Emosjonelt og psykososialt erfarer fagfolkene som jobber på Faraja at elevene hjelper hverandre på denne måten.

Det er ikke bare sosial læring som skjer i leken, men også nyttige ting som strikking, hårfletting og andre nyttige håndverkskunnskaper. I det å leke utvikles og forbedres barnas kognitive utvikling. Det hjelper barna å holde probelm unna når de kan engasjere seg positiv. «Lediggang er roten til alt vondt». Leken forbedrer også barnas fysiske utvikling.

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer og støttespillere som lenge har stått ved siden av disse barna og støttet prosjektet vårt og er med på å gjøre drømmene virkelig!

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter