1. Hjem
  2. Arrangementer
  3. Lotteri med Roy Andreas Dahl maleri i gevinst

Lotteri med Roy Andreas Dahl maleri i gevinst

NSP-AID har fått en fantastisk gave fra kunstneren Roy Andreas Dahl fra Langevåg på Sunnmøre. Maleriet har en verdi på 11 000,- og vi skal selge lodd til inntekt for 12 barn som skal gå på skole i slummen i Nairobi.

Du kan kjøpe lodd på følgende måte:

50,- pr lodd

VIPPS 117840 – Merk med navnet ditt når du kjøper

Kontonummer: 1503 25 02277

Dette står på hjemmesiden til kunstneren om han selv:

Roy Andreas Dahl er både maler og grafiker. Som maler skildrer han både naturlandskap og urbane miljø. Han er opptatt av å fange øyeblikk og det umiddelbare; folk som venter på trikken, en travel gangsti i Slottsparken, en syklist som flyter forbi, eller en jente som har stoppet for å knytte skolissen.

Dahl dyrker strøkene på lerretet når han arbeider. De er lagt i grove strøk med brede pensler, hvor kun den helt nødvendige visuelle informasjonen får plass. Når detaljene kuttes bort, står vi som betraktere igjen med essensen av øyeblikket. Vi blir vitne til en skildring av et bruddstykke av hverdagen, en del av noe større. Resultatet vitner om en kunstner som finner inspirasjonen nettopp i det hverdagslige livet, men som har en helt egen evne til å løfte disse øyeblikkene opp på et eksistensielt og poetisk nivå.

I sin digitale grafikk har Dahl tatt med seg sine karakteristiske strøk, som får en ny virkning i et nytt medium. Her har han funnet en kilde til eksperimentering og utvikling med både farger og motiv. Naturlandskapene, som han har jobbet med i mange år, utvikler seg videre her. Og nye motiver og komposisjoner vi ikke har sett fra Dahl før er i ferd med å ta form.    

Kilde: http://www.royandreasdahl.no/

Du kan kjøpe lodd på følgende måte:

50,- pr lodd

VIPPS 117840 – Merk med navnet ditt når du kjøper

Kontonummer: 1503 25 02277

Trekning 17. juni

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter