1. Hjem
  2. Fadder
  3. Lydiah vil bli sykepleier

Lydiah vil bli sykepleier

Lydiah er født 1. mars i 2003 i landsbyen Mogusii som ligg i Nyamira County. Ho er nr 2 av 5 søsken. Far bur framleis i landsbyen. Etter at mora døydde for 3 år sidan, flytta Lydiah til tante og onkel som bur i Merisho, som ligg rett utanfor Nairobi.

Lydiah vart ferdig med High School i år og gjekk ut med flotte karakterar. Ho har søkt på sjukepleiar utdanning, har ikkje fått svar enno, men reknar med å kome inn pga gode karakterar.

Hennar største ønskje er å utdanne seg til sjukepleiar slik at ho kan pleie og hjelpe dei som er sjuke.

På grunn av svak økonomi er det svært vanskelig for Lydiah å betale utdanningen sin. Derfor lurer vi i NSP-AID om det er noen som har lyst å hjelpe henne med å nå drømmen sin?

Utdanningen koster 750,- pr mnd, og denne summen kan evnt noen dele på å betale. Send gjerne en mail til elisabet.nspa@gmail.com eller gh@nsp-aid.com

Det er kjekt for oss å prøve å hjelpe enkeltmennesker med å nå målene sine, og da er det flott å bruke denne måten å utfordre dere som følger oss til dette.

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter