Malaika
  1. Hjem
  2. Fadder
  3. Malaika Villages, internatskoler i Kenya

Malaika Villages, internatskoler i Kenya

Malaika Villages
Malaika betyr engel på Swahili og dette gjenspeiles i Malaika Villages-konseptet, internatskolene som NSP Aid har vært med på å bygge og vedlikeholde. Et hjem for foreldreløse barn og unge med fokus på omsorg, mat, medisiner og skolegang. Konseptet handler om å samle boenheter for 8 barn og en mor i hvert hus sammen med skole, forsamlingshus til måltider og samlinger og et administrasjonsbygg.

Den første internatskolen ble bygget i Diani på Kenyas kyst utenfor Mombasa, Malaika Villages Faraja og ble åpnet i 2020. På nabotomten ligger Faraja Children’s Home og de to stedene deler dermed administrasjonsbygg og skolebygg. Tilsammen huser disse over 80 barn.

I 2023 åpnet Malaika Villages Kiserian, utenfor Nairobi, sine dører. Her ligger det skole ikke bare for barna som bor der, men for de fra de omkringliggende områdene. Her lærer barna å dyrke sin egen mat og å være selvforsynte med det meste de trenger. Mulighetene på Malaika Villages Kiserian er store, da eiendommen er over XX mål, noe som betyr at stadig flere barn kan få en omsorgsfull oppvekst vekk fra slummen. Planer realiseres fortløpende for ekspansjon så snart innsamlede midler gir rom for det. Vil du være med på å støtte arbeidet? Klikk her for å bli involvert eller ta kontakt med oss på mail: post@nsp-aid.com

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter