1. Hjem
  2. Prosjekter
  3. Malaika Villages Kisarian

Malaika Villages Kisarian

i Kisarian, rett utenfor Nairobi, starter vi opp i slutten av februar 2022 med byggeaktiviteter, for å bygge opp en ny barnelandsby. Dette er etter modell fra Malaika Villages Faraja. Her skal det i hvert hus bo 8 barn som har mistet foreldre i slummen i byen,  sammen med en voksen. Vi vil bygge et trykt sted å bo. Innenfor gjerdene her skal barna ha alt de trenger til et godt liv. Skole, mat, aktiviteter, jordbruk osv. Dette prosjektet følger vi tett fremover og vi oppdatere med bilder og informasjon så ofte vi kan.

I første byggetrinn setter vi opp 4 bolighus, som gir plass til 32 barn, 2 gjestehus og en barneskole for 200 barn. Vi vil åpne opp for å gi et skoletilbud for 70 barn fra nabolaget. De barna må betale skolepenger selv.

I slutten av februar starter bygging av ett lagerhus, wc og vi borer etter vann, når dette er gjort fortsetter vi med gjerde og bygningene som skal bygges opp.

Ønsker du å være med å støtte dette prosjektet er du velkommen til det.

Huset på bildet er av samme type som skal bygges her.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter