1. Hjem
  2. Historier
  3. Mange inntrykk i Kenya

Mange inntrykk i Kenya

NSP-AID er på tur i Kenya i et reisefølge fra Norge. Artisten Stine Hole Ulla er også i reisefølget, og skal opptre i forbindelsen med åpningen av Malaika Villages Kiserian den 29.april. I dagene som har gått har reisegruppen fått et innblikk i arbeidet til NSP-AID i Kenya. Besøk i slummene i Nairobi og besøk på skolene vi støtter her. Hjemmebesøk hos familier som får støtte i en meget vanskelig situasjon, besøk på Malaika Villages Kiserian for å se hvordan det jobbes for å ferdigstille til åpningen, og besøk på farmen vår i Kiboko der det spirer og gror.

Når Malaika Villages Kiserian åpnes skal ca 50 barn fra slummen bo her i første omgang. På skolen skal det også gå barn fra nærområdet, slik at til sammen vil her være ca 200 som skal gå på skole her.

Vil du være med på dette eventyret sammen med oss så besøk hjemmesiden vår for å se hvordan du kan bidra. Sammen kan vi gjøre litt for å endre den urettferdigheten som råder på jorden. Vi har troen på at utdanning er veien ut av fattigdom.

Her er en del av bildene som har blitt delt av reisefølget den siste uken

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter