1. Hjem
  2. Historier
  3. Mat til jul for familier i slummen i Nairobi

Mat til jul for familier i slummen i Nairobi

1.november setter vi igang med vår årlige Julemataksjon. Blant de fattigste i slummene i Nairobi er det ikke rom for utskeielser i julehøytiden, og derfor vil NSP-AID sammen med dere hjelpe mange familier til å kunne lag litt ekstra mat til seg og sine. Vi vet at denne gaven blir satt veldig pris på. Verdien av matkassen er langt over det en vanlig familie her har råd til. Derfor er det stor stas når vår samarbeidspartner Heart to Heart hvert å handler inn, pakker og deler ut de mange matkassene!

Rent praktisk får de familiene som har det aller vanskeligst en «billett» de komme å løse inn på et bestemt tidspunkt. På denne måten er et lett for Heart to Heart å ha kontroll på hvem som skal ha til hvilken tid.

Mange velger å gi en matkasse eller flere som julegave til en i Norge som «har alt». Dette synes vi er raust og flott gjort. Vi har laget et gavekort du kan printe ut og signere med hvor mange kasser du gir og med navnet ditt. Gavekortet finner du her: Gavekort matkasse jul

For å kjøpe en matkasse kan du gjøre flere handlinger. Når du åpner hjemmesiden vår www.nsp-aid.com finner du vippsnummer 117840, og du finner en QR kode. Hold kamera på mobilen din over denne QR koden så kommer du rett til betalingssiden.

Du kan også overføre penger til kontonummer 15032502277 (Merk gaven «Julemat»)

Vipps: 117840 (Merk gaven «Julemat»)

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter