1. Hjem
  2. Hva vi holder på med nå
  3. Mer effektiv

Mer effektiv

I disse dager jobber vi med en mer effektiv administrasjon i NSP-AID. I samarbeid med selskapet Solidus går vi over til en mer effektiv måte å organisere koblingen mellom giver og mottaker.
Sammen med våre samarbeidspartnere i Kenya og Etiopia er det ca 800 barn og ungdommer som månedlig mottar hjelp til skole, utdanning og matprogram. I tillegg er det flere hundre som er med i matprogrammer i slummene i Nairobi som finansieres gjennom gaver i diverse sammenhenger. Når vi i tillegg setter i gang juleaksjonen med innsamling til mat for familier i slummene i julen, er det mange tusen mennesker som hvert år får nødvendig hjelp.
Det er vanskelig å sette seg inn i hva fattigdom er. Men de fleste av de som er i programmene i de to landene har store utfordringer med å skaffe nok penger til å betale husleie (ca 400,- i mnd). I tillegg skal en betale mat, klær, skolegang og andre nødvendige utgifter i tillegg, blir det veldig vanskelig økonomisk når vi vet at de fleste av familiene vi hjelper består av en mor og mange barn. Jobb er noe de fleste leter etter hver dag, og mange tjener noen små kroner på å vaske for andre eller vaske klær for andre.
Når all informasjon er lagt over på Solidus sitt system, har vi lyst å også gjøre jobben for deg å bli fadder enklere. Vi jobber med et enklere oppsett både på hjemmesiden og i brosjyrer.
Så håper vi at vi fremover kan få spille sammen med mange flere nordmenn som vil bidra til å gjøre verden mer rettferdig. Vi støtter oss på FN sine bærekraftsmål om at utdanning hjelper mot fattigdom.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter