1. Hjem
  2. Arrangementer
  3. Møteturne med NSP-AID og Justus Nyangau

Møteturne med NSP-AID og Justus Nyangau

NSP-AID skal i juni ha en miniturne med Gunnar Hamnøy og Justus Nyangau. Justus er NSP-AID sin ansatt i Kenya, og har ansvar for å følge opp arbeidet til NSP-AID i det afrikanske landet. Han er en viktig mann for at det skal være kvalitet i oppfølgingen av støtten NSP-AID er med på i Kenya.

Nå kommer han til Norge for å være med på denne turneen, og for å være med på årsmøte og HÅP-konserten på Gomerhuset på Skodje 18.juni.

 

Det er planlagt tolking av alle møter med Justus. Merk deg gjerne Hitra mandag 6.juni,  Smøla tirsdag 7.juni, Aukra 8.juni, Nesjestranda 9.juni, Skodje 12. juni og Valderøy 14.juni. I tillegg er Justus med på Cinderella Eco Group as sitt 25. års jubileum på Misund 10 og 11 juni. På noen av samlingene blir det bevertning og utlodning.

 

Lørdag 18.juni er det først årsmøte i bistandsorgansisasjonen NSP-AID, og så er det HÅP-konsert etterpå med spesielt fokus på barn med funksjonsnedsetninger i Kenya. Her er artistene Fjøresteinane, Stine Regina Tusvik og Jan Honningdal med, i tillegg til våre æresgjester Mari Otterlei og Elise Kleven med mødre.

 

Vi ønsker alle velkommen til en eller flere av samlingene.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter