1. Hjem
  2. Bedriftssaker
  3. NSP-AID har fått sin første ambassadør

NSP-AID har fått sin første ambassadør

NSP-AID har fått sin første ambassadør

Du har sikkert opplevd en gang på konsert at midt i konserten stopper artisten opp og forteller litt om hva de brenner for utenom musikken. Ofte er da artisten knyttet opp til en organisasjon som jobber for en sak artisten ønsker å bidra med, og publikum oppfordres til å støtte denne saken.

Dette er en fin gest av artistene, og et eksempel til etterfølgelse. Etter snart 11 år som bistandsorganisasjon har NSP-AID nå fått en slik ambassadør. Han henter Ole Andreas Høyberg og kommer fra Emblem i Ålesund. Gjennom flere år har han promotert musikken sin gjennom artistnavnet Adam Cliff.

Her er link til nettsiden hans: https://www.oleandreashoyberg.no/

På nettsiden sin skriver han dette om seg selv:
«Det jeg liker aller best med musikk og sang er muligheten til å uttrykke følelser som kan gå direkte til hjerte. Formidlingen står i sentrum enten man ønsker å synge om dype følelser eller rett og slett bare vil underholde og spre glede.

​Jeg har utdannelsen min som sanger og sanglærer fra musikkonservatoriet i Kristiansand, rytmisk linje. Bakgrunnen min er meget allsidig. Jeg har sunget i rockeband, gospelkor, kammerkor, jazztrio, storband og i diverse coverband. Nå jobber jeg som freelance-sanger hvor jeg akkompagnerer meg selv med gitar, eller med band og som freelance sangpedagog. Jeg opptrer også under artistnavnet Adam Cliff.»

Ole Andreas kan hyres til de fleste anledninger som har med musikk å gjøre. Kanskje er dette noe våre mange medlemsbedrifter kan benytte seg av i ulike anledninger?
Vi i NSP-AID er stolt og glad for at Ole Andreas tok denne utfordringen. Ole Andreas sa spontant ja på forespørselen da han sang på julekonserten til NSP-AID i Misjonssalen i Ålesund, mandag 13.desember. Høyberg fortalt da at han i en sykdomsperiode i høst, ble sterkt grepet over det sosiale engasjementet til frontfiguren Bono i rockegruppen U2. Etter å ha sett denne dokumentaren sendte han melding til NSP-AID om at dersom vi skulle ha et julearrangement ville han gjerne være med.

Høyberg har også tidligere vært med på tilstelninger vi har hatt. I desember 2020 var han med på en spesiell live-sending fra suiten på Storfjord Hotell.

Vi håper dette samarbeidet skal bære gode frukter både for artisten og NSP-AID. Et delmål på veien må være å kunne lage en konsert i en av kirkene i slummene vi jobber i Nairobi. Får vi til det, blir det en sterk opplevelse for de som er til stede. Vi i NSP-AID gleder oss til videre samarbeid.

Her er et eksempel på hans kvaliteter:

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter