1. Hjem
  2. Bedriftssaker
  3. NSP Aid og samarbeidspartnere inspiserer grunnen til ny barnelandsby

NSP Aid og samarbeidspartnere inspiserer grunnen til ny barnelandsby

Malaika Villages Kiserian skrider frem. Siden 1.mai 2021. har den 28 mål store eiendommen nå blitt omregulert til vårt formål. Myndighetene har stemplet og godkjent tegninger og byggeplanen på eiendommen. Neste steg er NEMA-godkjennelsen.

Vi skal bygge 4 bolighus, for 8 barn og 1 mor i hvert bolighus.

Vi bygger 2 bolighus (på samme størrelse som husenee til barna) de husene vil vi i starten bruke til gjestehus. Når vi har på et senere tidspunkt har bygd nye gjestehus blir de 2 husenne brukt til barn.

Så bygger vi et kontorhus, en skole for 200 barn, kjøkken og matsal og lagerbygg.

Vi skal bygge et betonggjerde 3 meter høyt og 665 meter langt rundt hele eiendommen.

Flere av bolighusen er allerede klare med støtte fra:
Stette, Sjøvik, Gjendemsjø, Fasadeprodukter og Grethe

Sammen med elever fra videregående skoler kan det være mulig vi setter opp et hus fra midler innsamlet fra elever fra Sunnmøre.

Skole skal også bygges og er er det flere videregående skoler som er med:
Haram, Borgund, Spjelkavik, Herøy og Ulstein skal få egne skilt på skolens klasserom.

 

Barnelandsbyer i Kenya for foreldreløse barn.
NSP Aid samarbeider med Heart to Heart i Nairobi og Faraja Childrens Home sør for Mombasa med å bygge opp barne landsbyer i Kenya. Vi vil bygge opp på flere plasser i Kenya, og mindre enheter. Vi vil bygge i nært samarbeid med våre største og viktigste samarbeidspartnere i Kenya.

Våre største og viktigste samarbeidspartnere i Kenya; Heart to Heart i Nairobi og Faraja Children’s Home på Wema er de som skal fronte, bygge og drive barnalandsbyene NSP Aid er med på.

Vi vil bygge flere mindere og på flere plasse, ikke samle alt på et sted. Dette tror vi er langt bedre for barna.

Den første landsbyen blir bygd på Kenya kysten i samarbeid med Faraja Children’s Home (Faraja). Arbeidet på Faraja har vært finansiert av NSP Aid i 11 år og vi har et svært godt samarbeid med dem. Vi ønsker å bygge videre på dette gode samarbeidet.

Den neste landsbyen er så langt tenkt bygd utenfor Nairobi i samarbeid med Heart to Heart, en organisasjon som NSP Aid har samarbeidet tett sammen med siden 2010. NSP Aid finnasierte en 28 mål stor eienom i Kisarien utenfor Nairobi til formalet. Kjøpesummen var kr 2,2 millioner kroner.

Prisen for 1 bolighus er stipulert til ca kr 500 000 ink infrastruktur.

Dette kan være et godt prosjekt for en forsamling og menighet som ønsker noe konkret de kunn engasjere seg med.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter