1. Hjem
  2. Historier
  3. Ny daglig leder i NSP-AID

Ny daglig leder i NSP-AID

Ny daglig leder i North South Partnership Aid (NSP Aid)

Anders Myrene er fra og med 1. januar ansatt som ny daglig leder i NSP Aid.

Anders er 52 år og bor i Ulstein med sin kone og tre sønner på 12, 14 og 16 år. Han har en master i by- og regional planlegging fra NTNU. Anders har lang og god ledererfaring fra stillinger som kirkeverge i Ulstein sokn og landdirektør i Misjonsalliansen. Han har også jobbet som programrådgiver i Misjonsalliansen samt med administrasjon og prosjektledelse i Mercy Ships. Anders kommer fra stillingen som sivilingeniør i Bucci Arkitektur & Design AS.

Styreleder i NSP Aid, Gunhild Sjøvik, sier med overbevisning: «Med Anders sin omfattende erfaring og dype forståelse for bistandsarbeid, er vi overbevist om at han vil lede NSP Aid fremover på en fremragende måte. Hans evne til å samarbeide effektivt med partnere fra forskjellige kulturer er en uvurderlig egenskap som vil berike vår organisasjon.»

Anders Myrene tar over etter Gunnar Hamnøy, som har vært en sentral figur i NSP Aid siden starten i 2012. Under Gunnar Hamnøys ledelse har organisasjonen oppnådd betydelige milepæler, som å gi 1500 barn og unge utdanningsmuligheter i Kenya og Etiopia, bygge internatskoler i Mombasa og Nairobi, og støtte et stort antall programmer for barn og unge i Nairobi gjennom samarbeidet med Heart to Heart.

Anders Myrene sier: «Det er en stor ære å ta over roret etter Gunnar. Hans engasjement og innsats har vært eksemplarisk, og jeg ser frem til å bygge videre på dette solide fundamentet. Sammen med våre dedikerte partnere og støttespillere, er jeg forpliktet til å forsterke vår innsats for å hjelpe barn og unge til et verdig og selvstendig liv.»

Gunnar Hamnøy vil fortsette sitt engasjement i NSP Aid og delta i overgangsprosessen. I februar vil han, sammen med Anders Myrene og Gunhild Sjøvik, reise til Kenya for å møte samarbeidspartnere og introdusere den nye daglige lederen.

Styreleder Sjøvik legger til: «Vi er dypt takknemlige for Gunnars utrettelige arbeid og hans evne til å inspirere andre til å støtte vår sak. Hans bidrag til NSP Aid har forandret livene til utallige barn og unge, og vi ser frem til å fortsette denne reisen med Anders ved roret.»

På vegne av styret i NSP Aid,

Gunhild Sjøvik

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter