1. Hjem
  2. Hva vi har fått til sammen
  3. Nye elever til «videregående skole»

Nye elever til «videregående skole»

Det er fantastisk å kunne fortelle at mange av ungdommene som har gått på grunnskolene i Kibera og Kawangwareslummen nå har fått mulighet til gå videre. Vi klarer ikke å hjelpe alle, men heldigvis er listen lang over de vi i NSP-AID kan få hjelpe. Vi skulle jo gjerne presentert alle som en for dere, men Samuel, Shaique, Lydia, Kemunto, Akasa Elvis, Angel, Billar, Bradley, Agnes, Centrine, Salome, JOy, Magrate, Metrine, Brian, Briton, Bright, Nelly, Suleiman, Leon, Avrude, Mitchelle, Shirlyne, Ann, Grace, Vincent, Emmanuel, Immaculate, Caden, Nicole, Barrack, Honest, Mitchel, Brenda, Iddah, Godwin, Erick, Cherlyn, Botul, Cynthia, Stacy og Fatuma har nå fått muligheten til å ta et steg videre mot utdanning og kanskje et yrke de kan leve av og forsørge sine familier.

Vi er utrolig takknemelig for alle dere som er med og støtter og gir muligheten for dette. Kjenner du andre som kunne tenke seg å være med på dette, så tips dem gjerne. Da kan de enkelt bli fadder på hjemmesiden vår.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter