1. Hjem
  2. Historier
  3. Ønsker å bygge laberiatorie og datarom i slummen i Nairobi

Ønsker å bygge laberiatorie og datarom i slummen i Nairobi

Vår samarbeidspartner Heart 2 Heart i slummene i Nairobi har skrevet et nyhetsbrev med saker de er opptatt av for tiden. Her er en situasjonsrapport fra skolen Karama School og en prekær mangel på laberiatore og datamaskiner. Her er en oversatt versjon av nyhetsbrevet.

I løpet av de siste månedene har Karama skole arbeidet med høy intensitet om å forbedre ikke både kvaliteten på infrastrukturen og på utdanningen. I tråd med kravene til det nye kompetansebaserte læreplanen (CBC) i Kenya, og med hjelp fra alle partnerne våre, har vi oppnådd ganske mye, og vi er virkelig takknemlige. NSP-AID har vært spesielt fantastiske og hjelpsomme i hvert trinn.

Siden innføringen av den nye læreplanen har en av de største utfordringene skolen står overfor, vært mangelen på et naturfagslaboratorium og et datalaboratorium. Gjennom årene har vi klart oss med de tilgjengelige ressursene, men nå som vi har ungdomsskolen, er presset for å få disse laboratoriene opp og gå mer presserende enn noensinne. Mens vi omfavner det  potensialet i Kenyas nye kompetansebaserte læreplan, er vi fortsatt klar over den avgjørende rollen laboratoriene spiller i å nære nysgjerrighet og å skape oppdagelse blant våre elever. Uten dem ville studentene våre ha begrensning til teoretisk læring, og velviljen bak innføringen av den nye læreplanen ville gått tapt.

Heart 2 Heart avslutter leserbrevet med takk for hjelpen, og spør samtidig om konkret støtte til å få utvikle et naturfagsrom med laberiatorie, samt utvide dataparken for å lære opp barn i behandling i data.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter