1. Hjem
  2. Historier
  3. Opplæring i jordbruk på Faraja

Opplæring i jordbruk på Faraja

I dag har vi fått inn en hilsen fra Angela, daglig leder på Faraja Children Home på kysten av Kenya. Vi har oversatt teksten til norsk.

«Dette er en gruppe gutter som hjelper til med å vanne tomater på Faraja barnehjem. Hos Faraja driver vi småskala jordbruk, derfor er produktene vanligvis kun til husholdningsbruk. Målet med å gjøre dette er å redusere kostnadene ved å måtte kjøpe alle matvarene. Vi dyrker også av og til grønnsaker som sukuma wiki og spinat. Vi dyrker også mais og tomater til tider. Alt dette gjøres i liten skala på grunn av utilstrekkelig gårdsutstyr og økonomi. Vi ser imidlertid frem til en tid da vi vil kunne drive storskala jordbruk.

Barna våre hjelper til med forskjellige aktiviteter og gjøremål hjemme, fra gårdsaktiviteter til kjøkkenoppgaver. Dette gjør de sammen med staben, spesielt når det er ferie. Barna våre liker å lære nye aktiviteter med hjelp og veiledning fra personalet. Målet vårt er å oppdra ansvarlige gutter og jenter, og det er derfor vi lærer dem hvordan de skal utføre de grunnleggende hjemmearbeidene.
Vi setter oppriktig pris på din støtte når vi prøver å hjelpe disse kjære barna med å sikre fremtiden sin gjennom utdanning. Tusen takk!»

Sukuma Wiki

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter