1. Hjem
  2. Historier
  3. Plantet 100 trær for miljøet

Plantet 100 trær for miljøet

Nytt brev fra Faraja Children`s Home på kysten av Kenya. NSP-aid sine støttespillere hjelper ca 80 barn og unge med utdanning og livsopphold her.

13. november er en dag satt av for å fremme sakene for treplanting. Dette er en nasjonal treplantingsdag i Kenya. Vi på Faraja Children’s Home, både barn og ansatte, markerte denne dagen ved å plante over hundre Casuarina-trespirer på institusjonen.

Casuariatreet

Kenya har en plan og forpliktelse om å plante 15 milliarder trær innen 2032 for å øke skogdekningen etter den verste tørken i Horn of Africa på 40 år. Vår president har vært i fronten for å lede nasjonen i denne øvelsen.

Vi, både unge og gamle, lærte en gang på grunnskolen hvordan trær og planter bytter karbondioksid og gjør det om til oksygen, som vi trenger for livet på jorden. Trær er planetens lunger; de renser luften og gir oss frisk styrke.

Vi på Faraja Children’s Home trener alltid barna om betydningen av å beskytte trær og plante flere trær. Menneskets beste venn på jorden er treet. Når vi bruker trærne respektfullt og økonomisk, har vi en av de største ressursene på jorden.

Vil du være med å støtte et barn på Malaika-prosjektene våre? Bli fadder på www.nsp-aid.com eller gi en gave på Vipps 10700

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter