1. Hjem
  2. Historier
  3. Populær lørdagsaktivitet i Kawangwareslummen

Populær lørdagsaktivitet i Kawangwareslummen

I siste nyhetsbrev fra den viktige samarbeidspartner Heart to Heart i Kenya, formidler de gleden fra Kipawafestivalen som de arrangerer en gang i året. Kipawa er en ukentlig lørdagsskole som er støttet av en nordmann som heter Arne Birkeland. På årets festival var Birkleland til stede sammen med andre fra familien sin. Her er H2H sin fortelling fra årets fest.

Heart to Heart  inviterer deg til å dele suksessen og gleden ved årets Kipawa-festival. Kipawa-festivalen er et årlig arrangement som er en feiring av Kipawa Sato som finner sted hver lørdag i Kibera og Kawangware. Kipawa Sato er et ukentlig program som har som mål å identifisere, nære og utvikle individuelle talenter blant barn i slumområdene. Programmet begynte som et behov for å engasjere barna før og etter matprogrammet i Kawangware. Vår kontaktperson på Kawangware Lutheran Church på den tiden, Douglas Masheti, og hans venner, identifiserte et stort behov og søkte å fylle det. De begynte å trene guttene og jentene i sang og dans og musikk.  Senere, i 2019, kom Arne Birkeland «ombord», og hans hjelp har vært avgjørende, både økonomisk og moralsk.

Siden har vi utvidet abreidet til Kibera, og det var der vi arrangerte årets festival. Dette arrangementet brakte sammen barn, deres mentorer og vi fikk æren av å ha besøke av Mr. Arne selv. For å krydre ting opp, kom han sammen med familien og venner, og sammen hadde vi en dag fylt med latter og vakre minner.

Dagen startet med en rekke aktiviteter som feiret barnas talenter og kreativitet og gradvis utviklet seg til fargerike utstillinger ment å begeistre og inspirere. Da dagen nærmet seg slutten, var det tydelig blant Kipawa-familien at alle hadde hatt en morsom dag! Med vår urokkelige tro på hvert barns ubegrensede kapasitet, håper vi å fortsette å bygge deres selvtillit og å forankre i dem troen på at drømmene deres er oppnåelige.

Med støtte fra Mr. Arne håper vi å få enda flere sponsorer om bord, og vi takker ham oppriktig for å være et håpets fyrtårn i disse smås liv.

Vi i NSP Aid ønsker å takke både Arne Birkeland og familien, samt våre samarbeidspartnere i H2H for å skape denne muligheten for barna som lever i stor fattigdom i slummene i Nairobi. Ønsker du å være med å støtte og utvide dette arbeidet så kan DU nå melde din interesse for å skape store forskjeller for et barn som kommer fra familier som mangler det meste. Send en epost til post@nsp-aid.com så starter vi en dialog om hvordan du kan bidra!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter