1. Hjem
  2. Historier
  3. Reisebrev – Dag 2

Reisebrev – Dag 2

Dag 2

I dag var vi på tur til Kiberaslummen i Nairobi. Dette er trolig den største slummen i Afrika. Vi besøkte skolen som har mange elever som givere fra NSP-Aid er med på å støtte. Den heter heter Karama Academy.

Her fikk vi være med et skikkelig show av elevene på skolen. Korpsmusikk, dans, sang og teater. De norske elevene fikk også bidra. Vi sang «Hurra for deg» (uten å si at det var en bursdagssang). Her la vi på litt hallingdans med kapsen til en av de norske lærerne. Det var gøy!

Etterpå delte vi oss i tre grupper og fikk være med på hjemmebesøk. Dette var sterkt.! Vi kjøpte med oss masse mat til familiene vi besøkt. Dette var familier som ikke klarer seg på egen hånd, og som burde hatt noen som hjalp dem gjennom krisen. På kvelden hadde vi samtalegruppe der vi fikk snakke om opplevelsene våre. Det var fint. Verden er utrolig urettferdig. Mennesker skulle ikke trenge å leve blant møkk, søppel, jord og dritt!

Vi spilte også fotballkamp mot elevene på skolen vi besøkt. Her scoret Heine hele fire mål. Det hjalp lite siden motstanderen også scoret fire mål. Broderlig deling av poengene!

En av jentene i blant elevene fikk også møte fadderbarnet sitt. Det var en fin opplevelse.

Etterpå besøkte vi et moderne kjøpesenter. Her så vi at folk i Kenya har mye penger! Men pengene er utrolig skjevt fordelt.

Masse sterke inntrykk, og i morgen skal vi besøk Kawangwareslummen.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter